söndag 4 oktober 2009

Ger pelmeni bakfylla?
Jag gör allt för mina vänner. Härom dagen stod jag och slet i 3,5 timmar med pelmeni, medan de andra satt och pratade, spelade musik och annat. Men de höll ju mig sällskap, och Henrik hade varit i butiken Babushka och handlat smetana, inlagd svamp och saltgurka.

Efter denna bastanta middag drabbades jag verkligen av palt- koma. Henrik låg redan på köksgolvet då jag stapplade in i mitt sovrum. Ludwig och Hanna var lite tåligare och satt uppe och pratade men jag uppfattade inte vad någon sa för jag låg utslagen som en de där heroin- pundarna i dom kallar oss mods. All energi gick till matsmältning.

Under natten stormade det så som det bara kan storma i Göteborg och jag drömde skumma drömmar. En av dem handlade om att månen höll på att krocka med jorden så vetenskapsmännen skulle skjuta månen långt ut i rymden vilket skulle förändra hur tiden fungerade på jorden. Jag drömde också att min pappa skulle flytta till Umeå.

Idag har jag haft ruskig huvudvärk och varit trött hela dagen. Visserligen serverade vi folköl till maten men jag drack ju bara två och smuttade lite på vodkan. Vodka är vanligen min favoritsprit men har fått problem med det sen en kräftskiva i höstas.

Kan man bli bakfull av pelmeni? Kan det vara så att för mycket fett och kolhydrater ger kroppen en chock så att man får samma symptom. Berätta gärna era erfarenheter i kommentarsfältet.

2 kommentarer:

Jon sa...

ja, till viss del tycker jag att man kan känna sig bakis av att äta för mycket. såsig, degig och trött. det enda som skiljer är väl egentligen huvudvärken. plus att min urin ibland kan lukta öl. tankegångarna är annars desamma. "jag ska aldrig mer dricka" ersätts bara av "jag vill aldrig mer äta".

Anonym sa...

Jag blir bakfull av mat tror jag, för när jag ätit vill jag kräkas. Jag äter, sen reser jag mig upp, går till toaletten och kräker. Ungefär samma sak händer ju när man dricker.